Legetøjsdage

Den første onsdag i hver måned har vi legetøjsdag, hvor barnet gerne må tage 1 stk. legetøj med, som andre børn også gerne må låne.

Personalet tager ikke ansvar for privat legetøj. Vi kan i perioder holde "legetøjs tema" for legetøjsdagene, (eks.: dyr, køretøjer, bløde ting, bøger, o.a.). Opslag herom bliver sat op i vindfanget.
Madpakker
Husk navn på madpakken/madpakkerne!

Det betyder meget for dit barn, at ingen er i tvivl om hvis maden er. Til maden får vi vand at drikke.

Husk madpakke til både formiddag og evt. eftermiddag, og gerne med et lille stykke frugt eller grønt.


 

 

Fødselsdag
 
Hvis I ønsker at fejre jeres barns fødselsdag, holder vi den gerne i børnehaven og I er velkomne til at medbringe boller, kage, is eller andet
Hvis jeres barn gerne vil have besøg af børnehaven, så tag en snak med personalet af hensyn til planlægning. Vi kommer kun hjem til fødselsdag, hvis I bor i gå-afstand fra Blæksprutten, da det er dyrt for os at tage bussen.
Åbningstider
Vi har åbent kl. 6.30 - 17.00, mandag - torsdag og kl. 6.30-16.30 om fredagen , dog tilpasser vi altid personalets mødetid efter børnenes. Det betyder i praksis, at vi pt først åbner i Blæksprutten kl. 6.45.

Påklædning – klæd dit barn på til årstiden
For at barnet ikke bliver hæmmet i leg og aktiviteter, skal barnet helst have praktisk tøj på. 

Da vi ofte maler, klistrer og/eller leger ude i mudder, vil det være synd at sende jeres barn i børnehave i det nyeste tøj.


Medbring hjemmesko, skiftetøj, regntøj, støvler og overtøj (med navn i), der passer til årstiden. 

Forældresamtaler
Der holdes samtaler hvert år i oktober/november, for dem der er startet indenfor det sidste år og for de kommende skolestartere. Naturligvis vil der også altid kunne holdes en samtale ved behov. Desuden prioriterer vi den daglige "garderobesnak".Skab
Hver barn har sit eget skab til overtøj m.m. 
   V.5.6s-1-335830 
Om Blæksprutten Indkøring Priser og info Praktiske oplysninger Læreplaner Traditioner Kostpolitik Sygdom Personalet